Baby_header_main_v2

Бебе

Вашето бебе вече е на бял свят! Вие и Вашият партньор сигурно се гордеете много! Надяваме се да се забавлявате много с това, което Ви предстои. Вашият фокус след раждането за следващите дни и седмици, най-вероятно ще бъде храненето. Това е ново изживяване за всички и често минава известно време преди да се почувствате сигурни, че го правите правилно.

Кърмене

Кърмата дава на Вашето бебе всички необходими хранителни вещества още от първият ден. Кърмата съдържа въглехидрати, протеини, мазнини, витамини и минерали, от които Вашето бебе има нужда, за да се развива пълноценно. Кърменето има множество предимства и за двама Ви , не само физически, но и емоционални.

Развитие на бебето

С растежа Вашето бебе ще преминава през важни етапи на развитие. Тези етапи ще включват включват не само физическото развитие, но също така и познавателното, емоционалното и социалното развитие.

Бабе информация

Повече информация за здраве на бебето, грижи за бебето, кърмене и хранене с бутилка, можете да намерите тук​​​

Сродни връзки

Информация за здравословно развитие на бебето

Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам