Toddler_header_main

Малко дете

Въпреки че сигурно ви се струва сякаш раждането на вашето бебе е било вчера, преди да усетите, вече ще държите в ръце едно малко дете. Това е период на големи промени, тъй като детето започва да се развива като личност и да изучава света около себе си. Това е много труден, но и приятен период.

Хранителен режим на малкото дете

Разнообразното и здравословно хранене при децата, както и добрите навици на хранене са важни за здравословен растеж и развитие. Възрастта от 1 до 3 години е време, през което детето расте и се развива бързо и съответно има специфични хранителни изисквания, които да покриват неговите нужди. Дори и при спазване на балансиран хранителен режим, Вашето дете може и да не получава необходимото дневно количество желязо. За това ние разработихме Aptamil 3 с Pronutra+ , което съдържа повече желязо, в сравнение с кравето мляко, и съдържа нашата уникална смес от пребиотици, която подпомага развитието на мозъка.

Развитие на малкото дете

Време е за големи промени, тъй като Вашето малко дете започва да се развива като самостоятелна личност, започва да опознава света около себе си. Вашето малко дете ще мине през важни етапи на развитие след 12 месечна възраст.

Информация за малкото дете

Предлагаме Ви съвети как да се справите със съставянето на здравословен хранителен режим на малкото дете за Вашето подрастващо дете, приучаване към гърне и справяне с изблици на гняв

Сродни връзки

Информация за здравословно развитие на малкото дете

Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам