Свържете се с нас

Oпит

Експертен опит

Дългогодишната история на Danone Nutricia Early Life Nutrition доказва, че се справяме добре в усилията си да задоволяваме хранителните потребности на бебетата вече повече от 100 години. Още от самото начало, поставено в Нидерландия, продуктите на Nutricia достигат до най-отдалечените краища на света. Новатори сме в световните проучвания и разработки в областта на храненето за кърмачета и малки деца. Стотици учени, педиатри и диетолози си сътрудничат за разработване на най-добрите млека за кърмачета и малки деца, предлагани понастоящем на пазара.

Продължаваме да изследваме състава на майчиното мляко, за да предлагаме на децата възможно най-много от ползите, които кърмата осигурява по естествен начин. Посвещаваме нашите усилия на осигуряване на здравословен растеж и развитие на вашето бебе чрез Danone Nutricia Early Life Nutrition. Експертите ни са на разположение за съвети, когато искате да знаете повече за бременността и първите стъпки в майчинството. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на нашата линия за обслужване (Careline).

Експертен опит

Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам