Quality

Качество

Ангажимент за качество

Усилията на Danone Nutricia Early Life Nutrition са насочени към предлагане на безопасни, надеждни храни с висока хранителна стойност за нашите клиенти и техните бебета. Ние гарантираме качеството на продуктите си чрез прлагане на прилагане на възприетите високите изисквания на стандарти на всеки етап от производствения процес – от почвата и съставките до начина, по който се пакетират и съхраняват готовите продукти.

Качествено бебешко хранене

Родителите искат децата им да растат здрави и силни, а за това е необходимо правилно хранене. Знаем колко трудно е понякога да се подберат качествени продукти за детето, осигуряващи всички необходими хранителни вещества за правилния му растеж и развитие. В своята работа се базираме на опита в производството на специализирани детски храни, натрупан в продължание на повече от 100 години.

Всички знаем, че бебета са особено податливи на въздействието на факторите на околната среда, включително и на храните, което налага на нас като производители да извършваме стриктен контрол на всеки етап от производството.

Качество в действие

Всички наши служители и доставчици на суровини за продуктите ни споделят отговорността за производство на детски храни с възможно най-високо качество.. Затова и качеството заема централно място в процесите на производство и преработка.
Въведената в нашата компания система от мерки, при която постоянно се проследява пътят на продуктите от фермата до рафта, гарантира стриктното спазване на високите стандарти за качество и осигурява оптимална безопасност на продукцията.

Как гарантираме качество

Важен фактор в осигуряването на качество на Nutricia е централната лаборатория, в която 60 служители ежегодно тестват над 12 000 проби. Контролът на качеството започва от проверка на суровините. Земеделските производители, които доставят суровини за фирмата, получават конкретни указания с цел изключване на евентуално замърсяване. Наши специалисти следят непрекъснато работата на място на земеделските площи. Задължително условие за използване на даден продукт, е доставчикът да спазва стриктно изискванията на Nutricia на всеки етап при производството.

Полагаме усилия да подобряваме качеството и в хода на самия производствен процес. Nutricia използва комплексни системи за филтриране на въздуха срещу микроби и като гаранция, че продуктите излизат от завода в безупречно състояние. Освен това, в допълнение към работата на централната лаборатория всеки завод на Nutricia провежда в собствената си лаборатория редица тестове и анализи като част от процеса на контрол на качеството.

Като равносметка Nutricia тества всичко – от отглеждането на суровините до крайния продукт – до 300 пъти. Благодарение на тези стандарти за качество, които често са по-стриктни, отколкото отколкото законът предвижда , ние успяваме да гарантираме оптимална безопасност на продуктите.

Експертен опит

Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам