research

Проучвания

Повече разбиране за майките и техните бебета

Кърмата е най-доброто мляко за всички бебета. Тя има многобройни здравни по лзи какт в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Изследователският ни отдел работи в посока да разкрива ползите на кърмата за здравето. Целта ни е да научим повече за влиянието на хранителния модел на кърмещата майка върху нейното собственото здраве и състава на кърмата й. Danone Nutricia Early Life Nutrition изследва кърмата вече повече от 60 години. Търсенето на връзка между модела на  хранене в ранна възраст и здравето и заболеваемостта на по-късен етап от човешкия живот е невероятно завладяващо научно предизвикателство.

Десетилетия опит

През 1946 г. Nutricia формира изследователски екип, който да работи основно по въпроси на бебешкото хранене. Около 40 години по-късно за анализ на състава на кърмата се използват изключително модерни технологии. През 1993 г. Nutricia Research получава сертификат по ISO 9001 за цялостната  изследователсаи дейност. През 1998 г. екипът в Германия разработва концепцията за пребиотиците - GOS/FOS и регистрира първия си патент – важна крачка за бъдещето за фирмата и нейните концепции за храненето в ранна възраст.

Развиваща се световна мрежа

Понастоящем за Danone Nutricia Early Life Nutrition работят 380 души в 20 държави и 5 изследователски центъра: Утрехт, Нидерландия; Фридрихсдорф, Германия; Ливърпул, Великобритания; Аделейд, Австралия и Сингапур. Работим в голяма и разрастваща се световна мрежа, включваща научни институти, университети, университетски болници и индустриални предприятия.

За да събираме експертни мнения и оценки за изследователската и производствената ни дейност, създадохме научно-консултативни съвети в Европа и Азия за експертни мнения и оценки на нашите изследвания и създадените от нас продукти. Това гарантира не само значимостта на иновациите, доказана в клиничната практика, но същевременно с това отговаря на очакванията и нуждите на потребителите.

Danone Nutricia Early Life Nutrition редовно публикува материали в специализирани издания и представя постиженията си на многобройни международни научни изяви. На организираните в изследователските центрове на Nutricia форуми кани изявени медицински специалисти, специалисти по здравна политика и научни експерти, които споделят опита си и дискутират резултатите от изследванията на нашите продукти.

Непрекъснат стремеж към подобрение

Изследователската дейност е непрестанен процес. Danone Nutricia Early Life Nutrition водени от желанието да осигурим най-доброто за бебетата, се стремим да повишававе качествотото на произвежданите детски храни.. Правим това не само в лабораториите си, но и в тясно сътрудничество с потребителите. Оттам черпим идеи, които са изключително важни за разработването на нови продукти, а така също са от полза за здравето на бебетата.

Експертен опит

Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам