pronutra_child

Бъдещето на Вашето дете започва днес


 

Какво прави Pronutra уникална?

  • Pronutra+ е нашата уникална комбинация от пребиотици (scGOS/lcFOS), витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (АА/DHA).
  • Aptamil 3 с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система.

През първите години след раждането децата растат изключително бързо. През този период те израстват с темп, който няма да се повтори през живота им никога отново. Дори при навършване на 3 години те все още продължават да наддават ежедневно с около 8 g. Вие може да забележите как тялото на детето се издължава и уголемява, като същевременно вътрешните му органи също нарастват. В същото време неговите нервно-психично развитие и двигателните умения непрестанно се усъвършенстват. От безпомощно бебе пред вас израства невероятно любознателно малко дете с видим напредък с множество способности.

Предложете на децата това, от което се нуждаят

Подрастващите малки деца не винаги имат добър апетит. За да се задоволят потребностите на растящия им организъм, те трябва да се приемат приблизително 6 пъти повече от някои хранителни вещества, отнесено към килограм телесна маса. Но стомахчето на Вашето малко дете е около 5 пъти по-малко отколкото на възрастен! Затова всяка храна, която предлагате на Вашето дете, трябва да е с висока хранителна стойност - да съдържа жизнено важните хранителни вещества в балансирано съотношение и в подходящо количество.

Aptamil 3 с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка

Изследователите в областта на детското хранене в продължение на повече от 30 години разработват и предоставят усъвършенствани продукти, които са предназначени специално за бебетата и малките деца. Новият Aptamil 3 с Pronutra + спомага за развието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система. Уникалният му състав е разработен с цел да задоволи специфичните потребности за здравословен растеж и развитие на децата над 1-годишна възраст. Като важна част от разнообразното меню, това мляко помага да се осигури здравословно, балансирано хранене на малкото дете.

Защо млеката за малки деца са отличен избор

Кравето мляко е подходящо за по-големи деца и възрастни, но не съдържа някои хранителни вещества в адекватно количество и баланс, за да бъдат задоволени потребностите на малкото дете. Aptamil 3 е отличен избор за навършилите 1 година деца, а след 2-годишна възраст - се препоръчва постепенно да го замените с Aptamil 4.

Вие може да разчитате на Aptamil 3 за балансирано хранене на малкото дете

Играта е чудесна възможност малките деца продължават да развиват и усъвършенстват своите способности и умения, необходими им в бъдеще. Естествен е стремежът ви да направите всичко по силите си и да им осигурите най-добрия старт в живота - да ги насърчите да учат и да им осигурите всичко, от което се нуждаят, за да израстнат със здрав дух и тяло.

Aptamil 3 с Pronutra + допринася за формирането на здравословна имунна система и спомага за развието на мозъка. Подпомага Ви да осигурите на Вашето малко дете балансирано хранене за добро здраве днес и в бъдеще. Защото бъдето на Вашето дете започва днес.

Aptamil 3 с Pronutra+ съдържа:

  • желязо и DHA (омега-3 мастна киселина), която подпомага нервно-психическото развитие на децата (когнитивно развитие, познание за причинно-следствена връзка и др.)
  • scGOS/lcFOS, витамини А, С и D, които допринасят за формирането на здравословна имунна система.
Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам