Frequently Asked Questions

Какво ново?

Променихме състава и опаковката. Изискванията, свързани със състава са адаптирани в съответствие с европейски регламенти, както и с последните научни изследвания. Включихме DHA (докозахексаеновата киселина), която е задължителна съставка за всички бебета и малки деца. Променихме количеството на някои витамини и минерали съгласно изискванията. Променихме и дизайна на опаковката, за да можете по-добре да разграничавате храната за медицински нужди и стандартните млечни формули, и да ги откривате по-лесно на рафта.

Какво е предимството за бебето ми спрямо предишната формула?

Aptamil мляко за малки деца с новата формула Pronutra® Advance е в резултат на натрупания ни опит и най-нови открития. Въз основа на 40 години изследвания, вдъхновени от майчиното мляко, разработихме формула от следващо поколение Pronutra® Advance. Съставът на новата ни формула е променен, като количеството на ДМПНМК** - дълговерижни полиненаситени мастни киселини, Омега-3, Омега-6, витамини и минерали съответства на изискванията, спрямо изискванията на европейското законодателство. Също така, новата формула съдържа HMO 3`GL (олигозахарид в майчината кърма), който се получава при нашия уникален процес.

Какво означава формула от ново поколение Pronutra® Advance?

Млечната ни формула от следващо поколение е резултат от непрестанния ни стремеж за усъвършенстване на нашите формули. 40 години сме пионери в изследванията, вдъхновени от майчиното мляко, за да установим как тя подпомага имунната система на Вашето бебе. Достиженията ни позволиха да разработим усъвършенстваната ни формула от ново поколение Aptamil® мляко за малки деца. Единствената формула с Pronutra® Advance, съчетаваща уникалната ни смес от хранителни вещества с нашия усъвършенстван уникален процес.

Кои продукти съдържат Pronutra® ADVANCE?

Aptamil 1, 2, 3, 4, както и Aptamil® AR са с Pronutra® ADVANCE.

Какво означава 40 години проучвания, вдъхновени от майчината кърма?

NUTRICIA е пионер в изследванията, вдъхновени от майчиното мляко вече 40 години. Нашият екип от над 500 учени и експерти изучават качеството и състава на кърмата и провеждат изследвания за имунната система.
NUTRICIA азполага с изследователски центрове в Нидерландия (Утрехт) и Сингапур.

Какво отличава Aptamil Pronutra Advance от другите формули на пазара?

Aptamil® мляко за малки деца с Pronutra-ADVANCE е първата и единствена формула на пазара, съчетаваща уникалната комбинация от хранителни вещества с усъвършенстван процес. Формулата е патентована и е запазена марка на Aptamil.
Тя е резултат от 40 години задълбочени изследвания, вдъхновени от кърмата, направени от нашия екип от експерти и учени.

Споменава се, че HMO 3`-GL идва от вашия процес. Какво означава това?

3'-GL идва от нашия уникален процес. Уникалните бактерии, които използваме за този процес, са в състояние да продуцират структура, идентична на тази в кърмата

Кои са специалните съставки в Aptamil Pronutra Advance?

Aptamil® мляко за малки деца с Pronutra-ADVANCE съдържа специалните съставки в усъвършенстваната млечна формула са scGOS / lcFOS, както и нашият уникален процес. Формулата съдържа основните хранителни вещества, подпомагащи развитието на Вашето дете, като витамини С и D, допринасящи за нормалното функциониране на имунната система.Намерете ни!
X
С използването на уебсайта на Aptaclub Вие приемате употребата на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата декларация за поверителност. Приемам